روش درست کردن کوکیز پسته ویژه عید نوروز

روش درست کردن کوکیز پسته ویژه عید نوروز

وسایل مورد نیاز برای کوکیز پسته :

کره نرم     115 گرم
شکر قهوه ای      115 گرم
 تخم مرغ     یک عدد
 عسل     100 گرم
آرد     400 گرم
بکینگ پودر     2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل     2 قاشق چایخوری
خلال پسته     100 گرم
مربای زردآلو     100 گرم

روش درست کردن کوکیز پسته :

کره و شکر را با همزن برقی هم زده تا به شکل کرم درآید.

تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

1 قاشق سوپخوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.

خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.

کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته ریخته و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

بعد از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دوتا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.

شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

پدیدآورنده: 
Share