رفتن به محتوای اصلی

روش درست کردن کاپ کیک نارگیل و شکلات

تاریخ انتشار:

روش درست کردن کاپ کیک نارگیل و شکلات

کاپ کیک نارگیل و شکلات، دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می‌کند و نتیجه حاصل فوق العاده است.

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

میزان سرو: 6 تا 8 نفر

وسایل مورد نیاز برای کاپ کیک نارگیل شکلاتی :

روغن مایع       120 گرم
 شکر     175 گرم
 تخم مرغ      2 عدد
 وانیل     یک چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل     100 گرم
آرد     230 گرم
بکینگ پودر     1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو     20 گرم
ماست خامه ای     2 قاشق سوپخوری
آب گرم     1 پیمانه

وسایل مورد نیاز برای کرم نوتلا:

کره     2 قاشق سوپخوری
 نوتلا     3 قاشق سوپخوری
پودر قند       3 قاشق سوپخوری
 خامه صبحانه     یک قاشق سوپخوری

روش درست کردن کاپ کیک نارگیل شکلاتی :

تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی هم زده تا سبک گردد بعد روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط گردد، ماست خامه ای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.

آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیکی که کاغذ انداخته اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدود 45 دقیقه قرار داده تا پخته شود.

بعد روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک گردد.

کرم نوتلا را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ ریخته و روی کاپ کیک ها را تزیین کنید.

روش درست کردن کرم نوتلا:

کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی هم زده تا مخلوط شده و کرمی و سبک شود. بعد خامه صبحانه و نوتلا را افزوده و هم بزنید تا کرمی یکدست شود. کرم را به مدت حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شده و قابل ماسوره زدن شود سپس داخل قیف ریخته و ماسوره بزنید.

نکته: این کاپ کیک را بدون کرم نیز می توانید سرو کنید.

پدیدآورنده
موضوع انجمن

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا