شیرینی رز شکری، یک شیرینی نوروزی

شیرینی رز شکری، یک شیرینی نوروزی

شیرینی های شکری یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از میهمانان در نوروز هستند. این بار شیرینی رز شکری را امتحان کنید.

وسایل لازم برای شیرینی رز شکری برای نوروز :

آرد الک شده      320 گرم
 کره نرم شده     200 گرم
تخم مرغ       1 عدد
 شکر ریز     200 گرم
پوست پرتقال رنده شده     یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل     یک چهارم قاشق چایخوری
شکر رنگی     به میزان لازم
شکلات چیپسی     یک دوم پیمانه

روش درست کردن شیرینی رز شکری برای نوروز :

شکر و کره (به دمای محیط رسیده) را داخل کاسه ای ریزید.

بعد به مدت 2 دقیقه با دور کند همزن برقی  بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود، بعد تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.

بعد به تدریج آرد را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سپس روی آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله کنید.

سپس با استفاده از چاقو تیزی یک برش به علاوه (+) روی آن ایجاد کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.

بعد روی آن ها شکر رنگی (مقداری شکر دانه درشت  را درون ظرفی ریخته و مقداری رنگ خوراکی به آن بزنید.

سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید) بپاشید.

سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود) قرار دهید تا بپزد.

سینی را از فر خارج کرده و در وسط هر شیرینی یک شکلات چیپسی قراردهید.

نکته : این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 30 روز قابل نگهداری است.

پدیدآورنده: 
Share