روش درست کردن شیرینی شکری

روش درست کردن شیرینی شکری

وسایل مورد نیاز:

 روغن شیرینی پزی     دو سوم پیمانه
 کره     دو سوم پیمانه
 شکر     یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
 تخم مرغ     ۲ عدد
 وانیل     ۲ قاشق چای خوری
آرد    سه و نیم پیمانه
بیکینگ پودر    ۲ قاشق چای خوری
نمک    ۱ قاشق چای خوری

روش درست کردن شیرینی شکری :

* دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.
* کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
* ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

* از خمیر مهیا شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ‌ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
* شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن‌ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

پدیدآورنده: 
Share