روش درست کردن حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان

 روش درست کردن حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان

وسایل مورد نیاز برای حلوا با شیره انگور :

آرد     2 پیمانه
روغن یا کره       سه چهارم پیمانه
 شیره انگور      1 و نیم پیمانه
گلاب      نصف پیمانه
زعفران حل شده غلیظ     1/4 فنجان
هل آسیاب شده      1/4 قاشق غذاخوری

روش درست کردن حلوا با شیره انگور :

ابتدا آرد را الک کرده و تفت می دهیم تا خامی آن برود دوباره آن را الک می کنیم و داخل ظرف بر می گردانیم و روغن را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم.

از روی حرارت بر می داریم و مدام هم می زنیم. شیره انگور و گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

زعفران و هل را هم اضافه کرده، بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.

بستگی به مقدار حلوا تان دارد که چند لایه در بیاید. با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم، من اول اطراف نامرتب نان ها را جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روی آن ها را با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم.

حلوا را با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحت تر از ماسوره بیرون می آید.

پدیدآورنده: 
Share