آدرس سامانه ثبت نمرات دانش آموزی سیدا

سامانه یکپارچه دانش آموزی (سیدا)
سامانه سیدا
وزارت آموزش و پرورش سامانه یکپارچه ثبت نمرات دانش آموزان با نام سیدا را راه اندازی کرد.

سامانه سیدا ؛ سامانه یکپارچه ثبت نمرات دانش آموزی

وزارت آموزش و پرورش سامانه یکپارچه ثبت نمرات دانش آموزان با نام سامانه سیدا (SIDA) را راه اندازی کرد.

با عنایت به راه اندازی سامانه جدید ثبت نمرات دانش اموزان مقاطع ابتدایی و متوسطه از طریق آدرس اینترنتی زیر می توانید وارد سامانه سیدا شوید.

جهت ورود به سامانه بر روی لینک زیر کلیک کنید.

کلیک کنید : ورود به سامانه سیدا 

سامانه سیدا

در صورتیکه کاربر با پست مدیر یا معاون اجرایی (دفتردار) وارد سامانه سیدا شود در ابتدا و به طور خلاصه فعالیتهای زیر را انجام می دهد.

بررسی اجمالی اطلاعات موجود در این مدرسه و اطمینان از امار اطلاعات دانش آموزان :

1- تعداد دانش آموزان و مشخصات فردی : برای این منظور در بخش عملیات اولیه روی گزینه سازماندهی و ثبت نام کلیک کرده و گزینه مشخصات فردی و پرونده تحصیلی دانش آموزان را انتخاب می نماید. لیست کل دانش آموزان این دوره نمایش داده می شود که در پایین صفحه سمت چپ تعداد کل نمایش داده شده است تعداد کل باید با تعداد دانش آموزان مدرسه برابر باشد. با ورود به اطلاعات هر کس می توان مشخصات را مشاهده نمود.

2- تعداد معلمان رسمی مدرسه و معرفی آنها به سیستم: ابتدا در بخش عملیات اولیه و سازماندهی و ثبت نام گزینه لیست پرسنل مدرسه در دوره جاری را کلیک کرده و معلمینی که برای این مدرسه در سیستم معرفی شده اند نمایش داده می شوند تعداد کل در پایین صفحه سمت چپ مشخص می باشد. در صورتیکه پرسنلی رسمی از قلم افتاده با استفاده از گزینه ایجاد بالای صفحه معلم مورد نظر و پست آن را تعریف می نمایید.

3- در صورتیکه مدرسه داری پرسنل غیر رسمی باشد یا کسی که مشخصات پرسنلی آن در سیستم وجود ندارد مشخصات فوق را ابتدا در مشخصات پرسنل غیر رسمی مدرسه ایجاد کرده و سپس در پرسنل مدرسه در دوره جاری پست آن را در مدرسه مشخص می نماید.

4- بررسی دروس دانش آموزان ثبت نامی دوره جاری: برای این منظور در بخش سازماندهی و ثبت نام روی گزینه نمایش ثبت نام و دروس دانش آموزان کلیک کرده و کلیه دانش آموزان ثبت نامی نمایش داده می شوند. در انتهای ردیف نمایش هر دانش آموز با کلیک روی کلید دروس تمامی دروس هر دانش آموز نمایش داده می شود. در صورتیکه درسی در اطلاعات دانش آموز نباشد باید در ادامه در بخش عملیات ضمن سال و انتخاب واحد (درس) به دروس دانش آموز اضافه شود.

5- اطمینان از تخصیص معلم به درس گروه ها: برای این منظور در بخش عملیات من سال گزینه انتخاب واحد (درس) بخش تخصیص معلم به درس گروه وارد شده در بالای صفحه پس از انتخاب پایه و کلاس دروس و معلم آنها نمایش داده می شود اگر معلمین به درس ها اختصاص داده شده بود و اطلاعات آنها کامل به این سیستم منتقل شده بود که نیاز به کاری نیست در غیر اینصورت در انتهای سمت چپ هر درس کلید ویرایش را زده و از میان معلمین آموزشگاه معلم درس گروه مورد نظر را انتخاب نمایید.

6- در پایان مدیر آموزشگاه باید در بخش مدیریت کاربران گزینه انتصاب و دسترسی و قسمت تعریف کاربران برای تمامی معلمین آموزشگاه به سادگی کاربر تعریف نماید تا هر معلم با کاربری خود که در ابتدا کد ملی و کد پرسنلی می باشد وارد سیستم شود.

line.gif

توجه فرمایید : در کلیه بخش های سیستم در صورتیکه سایز اسکرین شما متناسب نیست یا کوچک می باشد و گوشه های صفحات مشخص نیست می توان با گرفتن کلید ctrl و همزمان اسکرول موس سایز صفحه را عوض نمود. همچنین در اکثر صفحات اصلی مثل مشخصات دانش آموزان و دبیران و غیره برای جستجو و فیلتر مثلا کد ملی یا نام یا کد پرسنلی بالای هر ستون کلیک کرده و با وارد کردن کلمه مورد جستجو و زدن فیلتر اطلاعات موجود نمایش داده می شود.

Share

دیدگاه‌ها

این همون سامانه سناده؟

آدرس سناد اینه، schsnd.medu.ir

خیر سامانه مستقل از سناد و قراره تمام کارها در این سامانه جمع آوری بشه

ممنون دنبال آدرسش بودم

در حال بروزرسانیه