نوحه عربی «زیارته روحی» / الشیخ حسین الأكرف

دریافت ویدئو
دانلود فایلاندازه
فایل نوحه عربی « زیارته روحی» / الشیخ حسین الأكرف73.89 مگابایت
در این قطعه ویدئویی، مداحی عربی الشیخ حسین الأكرف با عنوان «زیارته روحی» را به مدت 8 دقیقه مشاهده می فرمایید.

نوحه عربی «زیارته روحی»

در این قطعه ویدئویی، مداحی عربی با عنوان «زیارته روحی» را با نوای دلنشین شیخ حسین الاکرف به مدت 07:25 دقیقه مشاهده می فرمایید.
 شاعر این نوحه ی زیبا شیخ عبدالله القرمزی و صداگذاری توسط م.حسین نجم انجام شده است.

چگونه می توان آمادگی روحی برای زيارت كربلا در خود ايجاد كرد؟

زيارت ايجاد پيوند و ارتباط با امام معصوم و حجت الهي است و مبدأ تحولات عميق و بنيادين در زائر است. يکي از راه هاي ايجاد آمادگي روحي و مهيا شدن براي اين سفر و زيارت نوراني و معنوي آگاهي از ارزش و آثار و برکات دنيوي و اخروي و اجر و پاداش شگفت انگيزی است که خدوند به زائر قبر پاک امام حسين (علیه السلام) عطا مي کند.
در روايتي آمده است که حضرت صادق (علیه السلام) فرمود: والله لو اني حدثتکم بفضل زيارته و بفضل قبره لترکتم الحج راسا و ما حج منکم احد...؛ به خدا سوگند اگر در فضيلت زيارت و فضيلت مزار امام حسين (علیه السلام) به شما مي گفتم، به کلي حج را ترک مي کرديد و هيچ کس از شما حج نمي نمود.(کامل الزياره، ص 267). در روايتي ديگر از آن حضرت (علیه السلام) آمده است: هر کس پياده به مزار امام حسين (علیه السلام) بيايد خداوند در برابر هر قدم هزار حسنه برايش مي نويسد و هزار گناه را از او پاک مي کند و او را هزار درجه بالا مي برد....(همان، ص133)
در روايت ديگري آمده است: من زار الحسين (علیه السلام) عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تاخر؛ هر کس امام حسین (علیه السلام) را با شناخت حق او زيارت کند خداوند گناهان گذشته و آينده او را می آمرزد. (همان، ص 138). 
بهترين راه ايجاد آمادگی روحي برای سفر کربلاء، متوسل شدن به خود حضرت ابي عبدالله الحسين عليه السلام و در خواست از خود ايشان است. توسل به آن حضرت و به ويژه خواندن زيارت عاشورا به مدت 10 تا 40 روز به قصد مشرف شدن به کربلا معلي ان شاء الله زمينه ساز آمادگي براي اين سفر روحاني است. در دعاها و زيارت هاي فراوان نيز اين درخواست مطرح شده است و چنين آمده است: «اللهم ارزقنا في الدنيا زياره الحسين عليه السلام و في الاخره شفاعته؛ خداوندا! در دنيا زيارت امام حسين عليه السلام و در آخرت شفاعت آن حضرت را روزي ما بفرما».
متوسل شدن به حضرت اباالفضل العباس عليه السلام و درخواست اين آرزو از آن حضرت و گفتن ذکر يا کاشف الکرب عن وجه الحسين عليه السلام، اکشف کربي بحق اخيک الحسين عليه السلام به تعداد 133 بارکه عدد نام مقدس ابوالفضل عليه السلام است، ان شاء الله در تحقيق اين خواسته و آرزو و مؤثر خواهد بود. هر چند خود اشتياق به زيارت آن حضرت و آرزومند کربلا بودن، خود اجري عظيم و پاداشي فراوان دارد و اگر کسي در اين اشتياق و اظهار شوق، صادق و راستگو باشد، ان شاء الله همان اجر و پاداش زيارت امام حسين عليه السلام را به او مي دهند هر چند موفق به اين زيارت نگردد.
در هر صورت آن چه مهم و اساسي است، در خط امام حسين عليه السلام بودن و پيرو راستين آن حضرت بودن و تعاليم و اهداف آن حضرت را دنبال کردن است و خود زيارت ايشان نيز در راستاي تحکيم همين پيوند و ارتباط است و به همين دليل داراي ارزش و ثواب است.
بنا به آنچه در برخي روايات آمده است خداوند در ازاي شهادت به امام حسين (علیه السلام) خصوصياتي عنايت فرموده است از جمله اين که ايام رفت و برگشت زائر او جزو عمرش محسوب نمي شود. در مورد کساني که ساکن کربلا هستند نيز زماني که شخصي به قصد زيارت امام حسين (علیه السلام) بيرون مي رود تا بازگشتش جزو عمرش محسوب نمی گردد. نه همه اوقات اقامت در کربلا.

جهت مطالعه بیشتر رجوع کنید : فروغ شهادت، استاد علی سعادت پرور

Share