رفتن به محتوای اصلی

سلسله مباحث گناه‌ شناسی استاد علیپور | آثار سوء گناه در فطرت انسان (جلسه نهم)

تاریخ انتشار:
در جلسه نهم از سلسله مباحث گناه‌ شناسی استاد علیپور، آثار سوء گناه بر فطرت انسان مورد بررسی قرار گرفت. این نشست با نگاهی قرآنی و تربیتی، به تحلیل تأثیرات گناه بر سلامت معنوی و گرایش‌های فطری انسان اختصاص داشت.
سلسله مباحث گناه‌ شناسی استاد علیپور | آثار سوء گناه در فطرت انسان (جلسه نهم)

پخش صوت

  • سلسله مباحث گناه‌ شناسی استاد علیپور | آثار سوء گناه در فطرت انسان (جلسه نهم) پخش دانلود

جلسه نهم گناه‌ شناسی | آثار سوء گناه در فطرت انسان - استاد علیپور

فطرت الهی انسان، سرمایه‌ای پاک و زمینه‌ساز هدایت است؛ اما گناه می‌تواند این گوهر درونی را آلوده کرده و مسیر رشد را منحرف سازد. در جلسه نهم از سلسله مباحث گناه‌ شناسی استاد علیپور، با رویکردی قرآنی و تربیتی، آثار سوء گناه بر فطرت انسان بررسی شد و نشان داده شد که نافرمانی الهی چگونه سلامت معنوی و گرایش‌های فطری انسان را تهدید می‌کند.

گناه؛ عامل انحراف فطرت و تضعیف میل به حقیقت در انسان

در این جلسه، استاد علیپور با استناد به آیات قرآن کریم از جمله «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا» (شمس: ۸)، به بررسی رابطه میان فطرت انسان و گناه پرداخت. وی تأکید کرد که فطرت، گرایش طبیعی انسان به حقیقت، پاکی و بندگی خداوند است؛ اما گناه با آلوده‌سازی این گرایش‌ها، موجب تضعیف میل به خیر و تقویت تمایلات نفسانی می‌شود.

استاد علیپور با اشاره به روایات اهل بیت علیهم‌السلام، بیان کرد که تکرار گناه، حجاب‌هایی بر فطرت می‌افکند و انسان را از درک حقایق الهی محروم می‌سازد. وی همچنین به نقش تربیت، محیط اجتماعی و رسانه‌ها در تقویت یا تضعیف فطرت اشاره کرد و هشدار داد که بی‌توجهی به آثار گناه، زمینه‌ساز سقوط اخلاقی و معنوی خواهد بود.

در ادامه جلسه، راهکارهایی برای بازسازی فطرت از طریق توبه، تهذیب نفس، انس با قرآن و اصلاح رفتار ارائه شد. این نشست با هدف ارتقاء شناخت مخاطبان نسبت به جایگاه فطرت در نظام تربیتی اسلام و تهدیدات گناه در مسیر رشد معنوی برگزار شد.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.

تبلیغات

بازگشت بالا