رفتن به محتوای اصلی

علم و معرفت (جلسه ۶) | استاد علیپور | تحریف صفات الهی

تاریخ انتشار:
تحریف مفاهیم واژه‌های توحیدی مانند «ید» و «وجه» و زندانی کردن ذهن در معنای مادی؛ سخنرانی استاد علیپور درباره قلب کور و ابزار حسی عمیق‌تر برای فهم معارف.
علم و معرفت (جلسه ۶) | استاد علیپور | تحریف صفات الهی

پخش صوت

  • علم و معرفت | استاد علیپور | تحریف صفات الهی پخش دانلود

علم و معرفت | تحریف صفات الهی | استاد علیپور (جلسه ۶)

قرآن می‌فرماید چشم‌ها کور نیستند، بلکه قلب‌هایی که در سینه‌هاست کورند؛ انسان علاوه بر حواس ظاهری، ابزار حسی عمیق‌تری دارد که با باز شدن آن، حقایق معارف توحیدی را می‌فهمد. اما دشمن با جابه‌جا کردن مفاهیم واژه‌هایی مانند «ید» و «وجه»، ذهن را در معنای مادی زندانی کرده و راه فهم صفات الهی را بسته است.

متن سخنرانی : 

«...فن الله تعم الابسار پس این چشم‌ها نیستند که کورند ولکن آن قلب‌ها که در اون سینه‌هاست کور هستند. این مطلبی است که توسط [خدا] می‌دهد که ما علاوه بر این ابزار حسی، ابزار حسی عمیق‌تر دیگری داریم که اگر او باز بشه می‌فهمد ملائکه یعنی چی. حالا ملعون‌ها اومدند مفاهیم را جابه‌جا کردند؛ مثلاً گفتن که فرض کنید ید... واژه ید رو عوض کردن، گفتن ید یعنی همین که کف داره و انگشت داره. می‌گه آقا ید این نیست، ید معنای خودش در عالم حقیقت داره که با اون ابزار حسی خودش باید اون ید رو ببینه یعنی چی؟ معنای اونه که اون حقیقت یعنی آن بعد از یک قدرت، آن بعد از یک انسان، آن بعد از یک قوه که قوه فعلیت او صادر میشه از اونجا آن بعد صدور فعلیت او میشود ید او. و من انسان هم که بعد فعلیتم غالب از این اوضاع ظاهر میشه تطبیق به اون معنا می‌کند پس در واقع بهش ید می‌دیم. این چقدر معکوس کردن بعد می‌گه! ید الله خب نگذاشتن اون معنی فهمی که در قلب باید باز می‌شد با معنای یک در عالم حقیقت اونو ببینه یعنی چی؟ و زندانی کردند، معکوس کردند؛ ید شد همین سوال تا انگشت پنج انگشت. پس وقتی می‌گویند خدا دست دارد می‌گه معنای اینه دیگه، پس خدا حتماً دست دارد، دسته‌هاش چقدر بزرگه، چه شکلیه؟ ضرب در بی‌نهایت یه همچون چیزی خدا. حالا ما با این خدا چطوری می‌خواهیم توحید رو به دست بیاریم؟ به دست بیاریم؟ ترالش بر اشت قضیه! خب به وجه می‌گن، خب به وجه یعنی چی؟ خب باز اون منابع اصلی که در باطن انسان نه در وجود داره نه در چهار پایان در انسان اون اگه باز شد ببینید آقا وصل اصلاً یعنی حقیقت هر چیست، حقیقت هر چیز وصل شد. پس این چه کار است به اون وصل می‌گیم، می‌گیم چون در بین اعضا بیشترین ویژگی‌ها و صفات آن حقیقت من در اینجا ظهور کرده نام او را گذاشتیم بر روی این عضو، نه اینکه این عضو معنای حقیقت باشد. خب نتیجه چیه؟ اتفاق می‌افتد اگر من معنای وجه رو بر این زندانی بشه به همچون چیزی. وقتی وجه الله می‌گیم، یه آدم با انصافی باشه می‌گه من نمی‌فهمم، اما یک گرفتار، شکار یک میکروبی باشد، اون وقت چی؟ یک شیطانی باشد، خب طفلک چیکار بکنه؟ به چیز عجیبی واضح میشه دیگه. آخه وصل الله، آخه چشم و گوش و ابرو و حالا ضرب در میلیارد، ضرب در نه نمی‌شه، ضرب در ضرب در بی‌نهایت بکنیم یا همچون چیزی تو ذهنش تو خدا درست می‌کنه. خب این چقدر دشمن ابلیس، شیاطین با این تغییر مفاهیم چه مصیبت بزرگی به راه رو به معارف، فهم معارف بستند...»

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
بازگشت بالا