رفع نقطه ضعف، نیاز همه[مخصوصا مسؤلان]

موضوع: 
سید حسین سیدی
انتخابات ,گنجینه تصاویر ضیاءالصالحین

داشتن نقطه ضعف چه بسا باعث تأثیر منفی بر روی نقاط مثبت شود، و یا بهانه ای برای تخریب انسان، توسط دیگران شود.پیامبر اسلام در حدیثی، عبرت گرفتن مؤمن از نقاط ضعفش را اینگونه بیان می کند: «لَا يُلْسَعُ‏ الْمُؤْمِنُ‏ مِنْ‏ جُحْرٍ مَرَّتَيْنِ‏؛ مومن از یک سوراخ (از یک آسیب) دو بار گزیده نمی شود»

این حدیث، تکرار نقاط منفی را از مؤمن دور می داند. برای انسان فرق چندانی نمی کند که، چه نقاط منفی خود را تکرار کند و چه از اشتباهات و نقاط منفی دیگران درس عبرت نگیرد. این گفتار فوق، در مورد حاکمان جامعه مسلمین بیشتر صدق می کند. رئیس جمهور آینده ایران اسلامی نیز باید علاوه بر رفع نقاط ضعف رییس جمهور قبلی، اشتباهات خود را نیز(در هر سمتی که بوده) تکرار نکند.

رهبر معظم انقلاب در باره  ویژگی های رییس جمهور می گویند: «رئیس جمهورِ هر دوره ای باید امتیازات ممکن  الحصول رئیس جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد.... . آن چیزهائی که امروز برای دولت و برای رئیس جمهور نقاط قوّت محسوب می شود، اینها باید در رئیس جمهور بعدی وجود داشته  باشد.

امیدواریم که رییس جمهور منتخب، با جبران اشتباهات خود(که طبعاً هر دولتی بی اشکال نیست) کشور عزیزمان ایران را به سوی پیشرفت و ترقی رشد دهد.

ان شاءالله

 

پی نوشت:
1ــ عوالي اللئالي العزيزية في الأحاديث الدينية، ج1، ص228.
2ــ .سخنان رهبری در حرم رضوی در 92/1/1.

Share