روش درست کردن پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت

روش درست کردن پودینگ شکلات و موز بدون نیاز به پخت

پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.

این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.

وسایل مورد نیاز برای تهیه پودینگ شکلات و موز :

خامه سنگین      2 فنجان
 شکلات کمی شیرین خرد شده     مقداری
 شکر قنادی ( پودر قند )     2 قاشق غذاخوری
ویفر شکلاتی      26 عدد
* موز     3 عدد

* موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، به علاوه نصف موز که به صورت دایره ای برش خورده است.

روش درست کردن پودینگ شکلات و موز :

در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.

خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.

صبر کنید 5 دقیقه بماند.

پودر قند را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط گزدد. صبر کنید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.

13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.

نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.

بعد روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.

روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت ( یا تا یک روز ) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت ها نرم شوند.

آن را با حلقه های موز تزئین کرده و سرو کنید.

پدیدآورنده: 
Share