ترتیل سوره عادیات با صدای یوسف کالو + متن و ترجمه

موضوع: 
ترتیل سوره عادیات با صدای یوسف کالو

ترتیل سوره عادیات با صدای یوسف کالو + متن و ترجمه

سوره عادیات یا والعادیات صدمین سوره و از سوره‌ های کوچک قرآن است که یازده آیه دارد و با قسم آغاز می‌ شود. نام سوره از آیه اول آن گرفته شده است و به معنای دوندگان و تیزتک‌ ها است. درباره مکی یا مدنی بودن عادیات اختلاف است. این سوره در جزء سی‌ ام قرآن قرار دارد. سوره عادیات به جهادگران و زنده‌ شدن مردگان در روز قیامت می‌ پردازد و از ناسپاسی انسان سخن می‌ گوید. در فضیلت تلاوت آن آمده است هر کس سوره والعادیات را بخواند، و بر آن مداومت کند، خداوند روز قیامت او را با امیرمؤمنان(علیه السلام) مبعوث می‌ کند و در جمع او و میان دوستان او خواهد بود. سوره عادیات را در رکعت دوم نماز جعفر طیار می‌ خوانند.

ترتیل سوره عادیات با صدای یوسف کالو + متن و ترجمه

فضیلت تلاوت سوره عادیات

در فضیلت تلاوت این سوره از پیامبر(صلی الله علیه وآله) نقل شده است هر كس آن را تلاوت کند به عدد هر یک از حاجیانی که (شب عید قربان) در مزدلفه توقف می‌کنند و در آنجا حضور دارند، ده حسنه به او داده می‌شود. از امام صادق(علیه السلام) نیز نقل شده است هر کس سوره والعادیات را بخواند، و بر آن مداومت کند، خداوند روز قیامت او را با امیرمؤمنان(علیه السلام) مبعوث می‌کند و در جمع او و میان دوستان او خواهد بود. از برخی از روایات هم برداشت می‌شود، سوره والعادیات معادل نصف قرآن است. در دستورالعمل نماز جعفر طیار آمده است، در رکعت دوم بعد از حمد، سوره عادیات خوانده شود.

ترتیل سوره عادیات با صدای یوسف کالو + متن و ترجمه

متن و ترجمه سوره عادیات

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ
وَالْعَادِيَاتِ ضَبْحًا ﴿١﴾ فَالْمُورِيَاتِ قَدْحًا ﴿٢﴾ فَالْمُغِيرَاتِ صُبْحًا ﴿٣﴾ فَأَثَرْنَ بِهِ نَقْعًا ﴿٤﴾ فَوَسَطْنَ بِهِ جَمْعًا ﴿٥﴾ إِنَّ الْإِنسَانَ لِرَبِّهِ لَكَنُودٌ ﴿٦﴾ وَإِنَّهُ عَلَىٰ ذَٰلِكَ لَشَهِيدٌ ﴿٧﴾ وَإِنَّهُ لِحُبِّ الْخَيْرِ لَشَدِيدٌ ﴿٨﴾ أَفَلَا يَعْلَمُ إِذَا بُعْثِرَ مَا فِي الْقُبُورِ ﴿٩﴾ وَحُصِّلَ مَا فِي الصُّدُورِ ﴿١٠﴾ إِنَّ رَبَّهُم بِهِمْ يَوْمَئِذٍ لَّخَبِيرٌ ﴿١١﴾

به نام خداوند رحمتگر مهربان
سوگند به ماديانهائى كه با همهمه تازانند و با سم‌[هاى‌] خود از سنگ آتش مى‌جهانند! (۱) و برق [از سنگ‌] همى جهانند، (۲) و صبحگاهان هجوم آرند، (۳) و با آن [يورش‌]، گردى برانگيزند، (۴) و بدان [هجوم‌]، در دل گروهى درآيند، (۵) كه انسان نسبت به پروردگارش سخت ناسپاس است، (۶) و او خود بر اين [امر]، نيك گواه است. (۷) و راستى او سخت شيفته مال است. (۸) مگر نمى‌داند كه چون آنچه در گورهاست بيرون ريخته گردد، (۹) و آنچه در سينه‌هاست فاش شود، (۱۰) در چنان روزى پروردگارشان به [حال‌] ايشان نيك آگاه است؟ (۱۱)

Share